DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Keyhıdır, ÇGC Başkanı Çakın’ı ziyaret etti

Keyhıdır, ÇGC Başkanı Çakın’ı ziyaret etti
REKLAM ALANI
22.02.2026
3.652
A+
A-

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Muhammet Çelebi Keyhıdır, il başkan yardımcıları ve il müfettişi ile birlikte kentin dinamiklerini ziyaret ederek Adana’nın geleceği üzerine istişarelerde bulundu. Keyhıdır, ziyaretlerinde meslek odaları ve basın kuruluşlarının şehir yönetimindeki kritik rolüne dikkat çekti.

Saadet Partisi Adana İl Teşkilatı, kentteki sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve basın dünyasıyla olan bağlarını güçlendirmek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İl Başkanı Muhammet Çelebi Keyhıdır liderliğindeki heyet, Adana’nın sanayi altyapısından medya gücüne kadar pek çok konuyu masaya yatırdı.

ARA REKLAM ALANI

Meslek Odalarıyla Güçlü İş Birliği

Ziyaretlerin ilk durağı, Makina Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanlığı oldu. Şube Başkanlığına yeni seçilen Kerem Şahin’e hayırlı olsun dileklerini ileten Keyhıdır, meslek kuruluşlarının teknik birikiminin siyasetle buluşmasının önemini vurguladı. Ziyarette; Adana’nın sanayi gelişimi, üretim potansiyeli ve teknik altyapı sorunları üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Keyhıdır, kamu kurumu niteliğindeki bu kuruluşlarla iş birliği ve istişareye her zaman önem verdiklerini ifade etti.

Heyet ayrıca, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeni seçilen Kurtul Çakın’ı da makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Bu görüşmede de basının önemi vurgulanırken, Adana’nın öncelikli meseleleri üzerine verimli bir istişare gerçekleştirildi.

“Adana İçin El Ele”

Gerçekleşen temasların ardından bir değerlendirme yapan Saadet Partisi Adana İl Başkanı Muhammet Çelebi Keyhıdır, şunları kaydetti:

“Şehrimizin kalkınması ve hemşehrilerimizin refahı için toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Donanımlı kadrolarımızla, teknik odalarımızla ve basınımızla el ele vererek Adana’nın sorunlarına kalıcı çözümler üretmekte kararlıyız. Bizleri nezaketle ağırlayan kurum temsilcilerimize teşekkür ediyoruz”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.