DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

MAR-DAD şehitler için mevlit okuttu

MAR-DAD şehitler için mevlit okuttu
REKLAM ALANI
15.02.2026
976
A+
A-

Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (MAR-DAD) tarafından şehitler için mevlit programı düzenlendi.

Çukurova İlçesi Ramazanoğlu Camii’nde Cuma Namazı saatinde düzenlenen programda, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitler ve ebediyete intikal etmiş dernek yönetimi ve cemaatin geçmişleri için dualar okundu. MAR-DAD Başkanı Hüseyin Talay, dernek yönetimi, Emniyet Şehit Derneği Başkanı Emine Bilgin, şehit olan polis memurları olan ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç’un babası Ali Oruç, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ARA REKLAM ALANI

Etkinliğin sonunda vatandaşlara lokum ve tatlılar ikram edildi. Program sonrası konuşan Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (MAR-DAD) Başkanı Hüseyin Talay, kendilerini yalnız bırakmayarak programa katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Şehitliğin bir milletin en yüce mertebesi olduğuna dikkat çeken Talay, “Şehitlik, bir milletin en yüce mertebelerinden biridir. Vatanı, bayrağı ve mukaddes değerleri uğruna canını feda edenler, sadece birer kahraman değil; aynı zamanda milletimizin onur ve istikbalinin teminatıdır” dedi.

MAR-DAD olarak şehitlerin emanetlerine sahip çıkacaklarını belirten Talay, “Onlar, geride gözü yaşlı aileler bırakmış olsalar da bizlere emanet ettikleri bu vatanı koruma sorumluluğunu da miras bırakmışlardır. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz; bizler MAR-DAD Derneği şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

Talay sözlerini şöyle tamamladı;
“Ayrıca yakın bir süreç de Yüreğimizi yakan 6 Şubat deprem felaketinde kaybettiğimiz canlarımıza Rabbimden rahmet diliyorum. Allah geride kalanlara sabr-ı cemil versin, milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.