DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Gündoğdu MUN fırtınası

Gündoğdu MUN fırtınası
REKLAM ALANI
29.01.2024
233
A+
A-

Adana Gündoğdu Koleji, Birleşmiş Milletler toplantılarının içerik ve şekil olarak öğrenciler tarafından canlandırıldığı konferanslardan olan MUN (Model United Nations) toplantısının 7’ncisine ev sahipliği yaptı. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, emeği geçenleri kutladı.

DR. GÜNDOĞDU: HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

ARA REKLAM ALANI

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, öğrenci, öğretmen, idareci ve takım arkadaşlarının yine müthiş bir etkinliğe imza attıklarını belirtip, “MUN toplantıları çok prestijli ve öğrencilerin kendilerini doğru ifade etme anlamında önemli kazanım sağlayan bir etkinliktir. Bu yıl yine dolu dolu geçti. Tüm emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.

G-MUN etkinliği şehir içi ve şehir dışından farklı devlet ve özel okullardan 300 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrenciler müthiş bir etkinlikte olduklarını söyleyip Gündoğdu Vakfı’na teşekkür ettiler.

BERNA MERAL:

MUTLU OLDUK

Adana Gündoğdu Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Berna Meral, İngilizce konuşmasında MUN toplantılarının İngilizce gerçekleşen bölümlerinde öğrencilerinin yabancı dil konusundaki başarılarının ortaya çıkmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.