DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Mihraç Sarı: Şimdi Çukurova zamanı

Mihraç Sarı: Şimdi Çukurova zamanı
REKLAM ALANI
29.11.2023
386
A+
A-

Mihraç Sarı: Şimdi Çukurova zamanı

AK Parti Çukurova Belediye Başkan a. Adayı iş insanı Mihraç Sarı, Türkiye Yüzyılı Şehirleri’ için hazır ve kararlı olduklarını söyleyip, “Şimdi Çukurova zamanı” dedi.
Uzun Yıllar AK Parti’de yönetimlerde görev alan ve sevilen bir isim olan Mihraç Sarı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Mihraç Sarı, iş insanı kimliği ile şehre yatırım anlamında katkı verirken yüzlerce kişiye de istihdam sağlayan bir isim olarak dikkat çekiyor.

ARA REKLAM ALANI

ÇUKUROVA’NIN
REÇETESİ BİZDE

AK Parti Çukurova Belediye Başkan a. Adayı Mihraç Sarı, 40 yıldır Çukurova’da ikamet ettiğini, ilçenin sorunlarını ve çözümünü bildiğini ifade ederek, “Ben ve ailem bu ilçede yaşıyoruz ve Çukurova’nın daha da yaşanabilir bir ilçe olması zor değil, reçete bizde. Hizmet için yola çıktık ve bu konuda kendimize güveniyoruz. AK Parti belediyeciliğinin olduğu yerler hizmet alır ve inşallah vatandaşlarımızında desteği ile Çukurova’da hizmetleri alacak” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.