DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Tekin’den “montaj” fotoğrafa yalanlama

Tekin’den “montaj” fotoğrafa yalanlama
REKLAM ALANI
24.04.2024
58
A+
A-

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Çukurova İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde çekilen fotoğrafına, bölücü terör örgütü liderinin fotoğrafı montajlanarak servis edilen Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, basında çıkan haberleri yalanladı. Başkan Tekin, fotoğrafın orjinalinin kendilerine olduğunu belirterek, “Fotoğrafın orjinali havuz medyasının gerçekleri saptıran çalışma tarzını ve bu yolla neye hizmet ettiğini net bir şekilde ortaya koymaktadır” dedi.

Konuya ilişkin açıklamasında, bu kötü niyetli girişimlerin milletimiz içinde yapay anlaşmazlıklar yaratmaya ve bu yoldan halkı kin ve nefrete sevk etme amacına hizmet ettiğini dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, şunlara yer verdi:

ARA REKLAM ALANI

“Söze Başkan Oya Tekin’in gücünü Seyhan’a gönülden bağlı olmaktan, Seyhanlılara adanmışlık, dürüstlük ve özveriyle hizmet götürme kararlığından aldığını vurgulayarak başlamak isteriz. Hukuka bağlılığı ve insana saygıyı esas alan bir yaklaşımla tek tek her Seyhanlıyı kucaklamak, eşit hizmet ve kapsayıcı belediyecilik siyasetiyle her insana değerli olduğunu hissettirmek başkanlık anlayışımızın özünü oluşturmaktadır. Ancak son zamanlarda yandaş medyada ve onlarla bağlantılı kimi mecralarda Oya Başkan’ı girmiş olduğu Seyhan’a hizmet yolundan saptırma gayretiyle nafile bir çabanın ortaya çıktığını gözlemliyoruz.

Sabah Gazetesi’nde 23 Nisan 2024 tarihinde Oya Başkan’ı terör örgütüyle ilişki içinde olmakla itham eden ve sahte bir görselle desteklenen bir haber yayımlanmıştır. Buradan açık ve kesin bir dille yapılan haberin gerçeklerle bir ilgisi olmadığını belirtmek isteriz. Çıplak gözle bile bakıldığında oynanmış olduğu kolaylıkla anlaşılan fotoğrafın orjinaline sahibiz. Fotoğrafın orjinali havuz medyasının gerçekleri saptıran çalışma tarzını ve bu yolla neye hizmet ettiğini net bir şekilde ortaya koymaktadır.

“Bu kötü niyetli girişimler milletimiz içinde yapay anlaşmazlıklar yaratmaya ve bu yoldan halkı kin ve nefrete sevk etme amacına hizmet etmektedir. Oya Tekin tüm Seyhanlıların başkanı olmak için göreve gelmiştir. Milletimizi bir arada tutan değerleri korumak, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamak bizler için bir varlık sebebidir.  Ayrım gözetmeden tüm Seyhanlılara adil ve demokratik bir yaklaşımla hizmet etme vaadimizin sonuna kadar arkasındayız. Hiçbir iftira bizi halka hizmet yolundan döndüremeyecektir. Yalana ve şantaja asla boyun eğmeyeceğiz. Çünkü dürüst insanların yalancılardan daha cesur olduğu memlekete Adana denir. Saygılarımızla”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.