DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Bilal Bilici: Çiftçimizin herzaman yanındayız

Bilal Bilici: Çiftçimizin herzaman yanındayız
REKLAM ALANI
05.07.2023
178
A+
A-

İYİ Parti Adana Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Bilal Bilici, Adana’da ayçiçek ve lavanta ekim alanlarını gezisinde Çukurova çiftçisinin herzaman yanlarında olacaklarını söyledi.

DESTEKLEYECEĞİZ

ARA REKLAM ALANI

Adana Milletvekili Bilal Bilici, “Çukurova’mızın bereketli topraklarında yetişen ve hasat zamanı gelmiş olan ‘sarı altınımız’ ayçiçeği tarlalarını ve lavanta bahçelerini gezdik.
Çiftçilerimizle sohbetimizde Türkiye’nin bu sene ayçiçeği üretiminde 250 bin ton rekolte beklentisi ile rekor kıracağını ve ilaç sektöründen gıda sektörüne kadar birçok alanda ihtiyaç duyulan lavantanın üretimini destekleyeceğimizi belirttik.
Milli servetimiz olan bu bereketli topraklarımızın ve kaynaklarımızın en doğru şekilde kullanılması için çabalayacağız. Çiftçilerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.