DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

PANDEMİ’DE EKONOMİYE BİR KATKI’DA AKSOY AİLESİNDEN

PANDEMİ’DE EKONOMİYE BİR KATKI’DA AKSOY AİLESİNDEN
REKLAM ALANI
09.04.2021
2.214
A+
A-

Adana’da kuyumculuk sektöründe yeni bir yüz olan Büyük Zirve Kuyumculuk görkemli bir törenle hizmete açıldı.
Zengin altın çeşitleri ile Çukurova’ya hizmet verecek olan Büyük Zirve Kuyumculuğun işletmeciliğini Türkiye’nin tanınmış ailelerinden AKSOY ailesi adına yapan Turgut Aksoy, açılışa katılanlara, çiçek ve çelenk gönderenlere teşekkür etti. Açılışa çok sayıda ünlü isimlerde katılarak tebrik ettiler.
Adana’nın işlek caddesi olan Çakmak Caddesinde dualarla halkın hizmetine sunulan Büyük Zirve Kuyumculuğun açılışına, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Ak Parti eski il başkanı Fikret Yeni, Adana Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi iş kadını siyasetçi Şule Özülkü, genç iş adamı Nasır Fidan, iş adamı Kenan Çelik,siyasetçi iş adamı Muhammed Aksoy’un yanı sıra siyasi parti temsilcileri, bürokrat ve davetliler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yapılan duanın ardından katılan davetliler tarafından açılış kurdelesi kesilerek, iş yerinin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundular.
Açılıştan sonra katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken Aksoy ailesi adına konuşma yapan genç iş adamı Turgut Aksoy yaptığı açıklamada,
‘’ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor ve bu süreci iş alanında en çok kapanışlar görülürken, biz bu zorlu süreçte bu devasa sektörü canlandırıp tüm dost ve müşterilerimizin hizmetine açarak eksikliğini hissettiğimiz altın sektöründeki boşluğu doldurmak için işletmemizi halkımızın hizmetine sunduk. Sürekli zengin çeşidi ile hizmet vermeyi hedeflediğimiz işyerimizde kalite ve güven her zaman ön planda olacak. Yoğun bir katılım ile yaptığımız açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve Çukurova halkına teşekkür ediyoruz ”dedi.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.