DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Eren; Hedef galibiyet

Eren; Hedef galibiyet
REKLAM ALANI
29.09.2023
117
A+
A-

Bite×en Adana 1954 FK’nın Basın Sözcüsü Mustafa Eren, ligin 4.haftasında pazar günü saat 15.30’da Tarsus Şehir Stadında konuk edecekleri Orduspor maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Elazığ, Muş ile Alanya Kestel maçlarını kazanarak ligde 3’de 3 yaptıklarını hatırlatan Basın Sözcüsü Mustafa Eren,  “Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Pazar günü saat 12.00’de istasyon meydanından Tarsus için otobüslerin kalkacağını belirten Eren, “Taraftarlarımız bize büyük bir güç veriyor. Ordu maçında her yaştan futbolseverleri yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Ziraat Türkiye kupasında Tarsus Şehir Stadında Osmaniye’yi 2-1 yenerek tur atladıkları için çok mutlu olduklarını anlatan Eren, “Kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Bizim için önemli olan lig. Lig sonunda şampiyonluk yaşayacağımıza canı gönülden inanıyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.