DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

OSMAN ŞAHİN ADANA 1954 FK’DA

OSMAN ŞAHİN ADANA 1954 FK’DA
REKLAM ALANI
23.06.2023
260
A+
A-

Yeni sezonda 3.futbol liginde şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 FK, transferde önemli isimleri kadrosuna kazandırıyor. Turuncu-Beyazlı ekip, Alagöz Holding Iğdır FK’dan Osman Şahin ile anlaştı.
Adana 1954 FK’dan yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, son olarak Alagöz Holding Iğdır FK’da oynayan daha önce de İskenderunspor ile 3.Lig şampiyonluğu yaşayan 25 yaşındaki sağ ve sol kenar pozisyonunda görev yapan Osman Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Transferde emeği geçen Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı ve Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’e teşekkür ederiz. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailemize Hoş geldin Osman.”
Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, transferde işi sıkı tuttuklarını ve nokta transferlere imza attıklarını söyledi. Yeni sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğuna dikkat çeken Başkan Kutlu, “Halkın takımı, sokağın sesiyiz. Taraftarlarımızla omuz omuza vererek başarıya ulaşacağız” diye konuştu.
Bu arada imza töreninde Başkan Yardımcıları Mahir Şafak ile Umut Polat, Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Basın Sözcüsü Necip Erdoğan ile Sportif Direktör Cafer Elek de hazır bulundu.

4.GRUP

ARA REKLAM ALANI

23 ELAZIĞ FK

ADANA 1954 FK

ALANYA KASTELSPOR

BALIKESİRSPOR

BERGAMA BLD

BURSA YILDIRIMSPOR

ÇATALCASPOR

GÜNEŞ HOL. ÇANKAYA FK

KAHRAMANMARAŞ SPOR A.Ş.

MUŞ 1984 MUŞ SPOR

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR

ORDUSPOR 1967 A.Ş.

SBET GENÇLİKSPOR

SİİRT İL ÖZEL İDARESİSPOR

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR

TOKAT BELEDİYES PLEVNESPOR

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.