DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Son dakika… İzmir depremiyle ilgili Bakan Soylu’dan ilk açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir depremiyle ilgili açıklamayı yaptı. Bakan Soylu, “İzmir Bornova ve Bayraklı’da 6 bina yıkılma ihbarı geldi” dedi.

Son dakika… İzmir depremiyle ilgili Bakan Soylu’dan ilk açıklama
REKLAM ALANI
30.10.2020
901
A+
A-

Soylu’nun açıklaması şöyle:

“Şu ana kadar İzmir Bornova ve Bayraklı’da 6 bina yıkılma ihbarı geldi. Uşak, Denizli, Manisa, Balikesir, Aydın ve Muğla’da ufak çatlaklar dışında ve can kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar gelmemiştir. Ekiplerimiz sahada tarama ve müdahalelerine devam etmektedir. Geçmiş olsun”

ARA REKLAM ALANI

KURUM BÖLGEYE GİDİYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ege Denizi’nde meydana gelen deprem nedeniyle Batman’daki programını iptal edip, deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı.
Son dakika... İzmir depremiyle ilgili Bakan Soyludan ilk açıklama

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.